Jus Roselle Kaya dengan vitamin B1, B2 dan D, yang mengandungi Vitamin C 3x ganda drp anggur (blackcurrant). Ia juga kaya dengan anti oksidan
Bahan yang digunakan
Ø Campuran puri roselle
Ø Gula
Ø Asid sitric
Ø Penstabil & pengawet (sodium benzoit) yang dibenarkan
Kelebihan & Kebaikan Jus Roselle
Ø Menurunkan hipertensi & kolestrol dalam darah
Ø Memudahkan system pencernaan & penghadaman makanan
Ø Membantu menguatkan daya ingatan
Ø Mengurangkan keresahan dan tekanan
Ø Awet muda
Bahan yang digunakan
Ø Campuran puri roselle
Ø Gula
Ø Asid sitric
Ø Penstabil & pengawet (sodium benzoit) yang dibenarkan
Kelebihan & Kebaikan Jus Roselle
Ø Menurunkan hipertensi & kolestrol dalam darah
Ø Memudahkan system pencernaan & penghadaman makanan
Ø Membantu menguatkan daya ingatan
Ø Mengurangkan keresahan dan tekanan
Ø Awet muda